Mi a menta?

A transzmEnta kiadó Fazekas József Tamás műveinek a gondozója.

Mi ez?

A honlapon megosztott kiadványok filozófiai, spirituális és a metafizikai elmélkedések sajátságos gyűjteményei, melyek egy emberi lény tudati-szellemi útjának írásos lenyomatai is egyben. Az elgondolkodtatás, az esetleges megerősítés céljával adattak közre, minden önMAGát, legbelső, személy feletti VALÓját kereső, azt fel- és megismerni vágyó emberi lénynek.

Kihez szól?

A közreadott tartalmak elsősorban azoknak szólnak, akik a világnak, a valóságnak és a tudatnak önMAGukban, önMAGuk által és önMAGukért való megismerésének az egyedi, tudati-szellemi útját járják. Akik az életen, a létesülteken, a relatív valóságon túlmutatót, a lét forrását, a megnevezhetetlent, a metafizikai fogalommal Abszolútumnak nevezettet, a Teljességet kutatják.

Ezen tartalmak ugyanakkor értelemszerűen nem szólnak, mert nem szólhatnak mindenkihez, csak azokhoz, akik a megértésükhöz szükséges, bizonyos lényegi és lényeges felismerésekhez már maguk is eljutottak.

A művek

Az oldalon található, elektronikus formátumú művek ingyenesen hozzáférhetőek, letölthetőek és/vagy e-mailben igényelhetőek. A nyomtatott formátumban is megjelent kiadványok jelenleg nem elérhetőek. Bővebb információért, részletekért kérjük vegye fel a kapcsolatot a Szerzővel.